SSL Tanúsítványok

Kezdőlap / SSL Biztonság

Mihez ajánljuk az SSL biztonságot?

SSL Tanúsítványok
  • Jobb Google helyezés eléréséhez
  • Biztonságos Facebook Oldal Üzemeltetéshez (iframe page tab miatt)
  • Facebook Applikáció Használathoz
  • Webshop Üzemeltetéshez
  • Bankkártyás Fizetés Biztosításához
  • Kereskedelmi Tevékenység Folytatásához
  • Kritikus Adatok Tárolásához (Felhasználók, Partnerek)
  • Vagy egyszerűen csak biztonságosan szeretnéd elérni saját admin felületedet, vagy a felületet biztonságosan elérhetővé tenni felhasználóidnak.

Miért érdemes HTTPS-re váltanod?

Gondoltad volna, hogy a látogatók egyre nagyobb részét veszítheted el amiatt, mert nem biztosít (megfelelő) védelmet a böngészéseikhez, vásárlásaikhoz?

Hazánkban is egyre több cég (pl. a te konkurenciáid) használja a https vagy ssl néven ismert biztonsági megoldásokat!

Érezd az Ügyfeleidet biztonságban, az Ügyfeleid pedig megrendeléseiket!

Miért nem megfelelő a legtöbb ingyenes vagy "self-signed" tanúsítvány?

Ez a megoldás biztonsági hibaüzenetek tömegével látja el Ügyfeleidet mielőtt azok weboldaladra tévednének. A hozzá nem értők a sok bonyolult kattintás miatt, a hozzáértők bizalmatlanság miatt navigálhatnak el az oldaladról.

Milyen biztonságot ajánlunk?

A MeseTárhely.hu olyan megbízható hitelesítő szolgáltatók tanúsítványait nyújtja Neked, amelyet a világ legtöbb helyén bizalommal kezelnek és a böngészők is ismernek.

Ez felettébb nagy biztonságérzést épít ki a vásárlóidban, így még nagyobb bizalommal és elégedettséggel vásárolhatnak majd Tőled!

Ügyfeleidet így megóvhatja jelszavaikra vadászó, vírus és spameléssel támadó (phishing) rendszerektől, próbálkozásoktól, hiszen tudni fogják, hogy egy elismert hitelesítés-szolgáltató által azonosított weboldalhoz csatlakoztak

Extrák a tárhelyekhez

Jobb pozíció a keresőben

Mostantól jobb helyezésre számíthatnak a Google keresőjének találati listáján azok az oldalak, amelyek biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül érhetőek el.