Extrák a tárhelyekhez

Kezdőlap / Extrák a tárhelyekhez

Magyar cPanel Admin felület

cPanel Logo

A webtárhely szolgáltatásnak manapság már elvárt, hogy tartalmaznia kell egy administrációs felületet a nagyszámú felhasználó hatékony kezeléséhez.

A világ legnépszerűbb admin felületét kínáljuk Neked magyarul. Ez a cPanel felület. A felhasználói felületen könnyen és egyszerűen fogod tudni kezelni a tárhelyedet és e-mail címeidet.

Ezeken kívül még rengeted extra szolgáltatást tettünk bele, hogy még kényelmesebb legyen tárhelyed adminisztrálása.

Honlaptámogatás

Abba biztosak vagyunk, hogy tárhelyeink ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére nagyszerű adottságokkal rendelkeznek. Mi még ennél is többet szeretnénk adni Nektek.

Munkánk során rengeteg tanulni vágyó, ismeretekre éhes emberrel találkozunk. Legtöbben ahhoz kérnek segítséget, hogy saját weboldalukat elképzeléseik szerint alakíthassák, üzemeltethessék.

Sok megkeresés érkezik hozzánk, ami klasszikus értelembe véve nem kapcsolódik a tárhelyekhez, mégis fontos ügyfeleinknek a honlapjuk létrehozásához, kialakításához, üzemeltetéséhez. Ezekre a felmerülő kérdésekre igyekszünk minden esetben válaszolni.

Tárhely csomagjaink között megtalálható Jooma Tárhely, WordPress Tárhely és Drupal Tárhely is. Ezek a csomagok tartalmazzák a tartalom kezelő rendszereket előre telepítve azért, hogy még könnyebb legyen az indulás.

Tárhely regisztrációd után 90 napig díjmentesen kérheted a segítségünket!

Miben segítünk Neked?

  • Ha nincs ötleted adunk néhány lehetséges domain név tippet
  • Javaslatot teszünk, milyen keretrendszert használj
  • SEO tippeket adunk
  • Elemezzük az elkészült weboldalad, javaslatokat teszünk a változtatásra
  • Weboldal azonnal? Tudjuk a megoldást, akár néhány óra alatt saját működő weboldalad lehet

GData Vírusirtó - 3 hónapos ingyenes védelem

GData Vírusirtó logó

Mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legbiztonságosabb, legvédettebb szolgáltatást biztosítsuk ügyfeleink számára, de a saját számítógépeden csak Te tudsz megfelelő védelmet kialakítani.

A világ egyik leghatékonyabb, német vírusirtója segítségével Te ezt játszi könnyedséggel megteheted segítségünkkel, ugyanis 3 hónapig teljesen díjmentesen használhatod Gdata legfrissebb szoftvereit!

BankGuard technológia a jelszótolvajok ellen Több kártevő megtalálása, nagyobb biztonság Nem szükséges informatikai tudás!

Honlapépítő csomag

Honlapépítő csomag

Ha nem szeretnél kisebb vagyont kifizetni azért, hogy weboldaladat másokkal készíttesd el, akkor használd a honlapépítő alkalmazását tárhelyed segítségével. A HonlapÉpítő csomaggal egyedi weboldalakat tudsz készíteni. Egyszerűen megtervezheted magadnak saját weboldaladat.

Softaculous Telepítő

Softaculous Premium Logo

A Softaculous egy automatikus telepítő rendszer, amely több scripttel rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók, webmesterek rengeteg féle alkalmazást, szoftvert telepíthetnek mindössze néhány kattintással.

Közel 200 scriptet tartalmazó Softaculous-al blogok, CRM rendszerek, fórumok, e-kereskedelmi rendszerek, wikik, és még sok egyéb hasznos dolog telepíthető a tárhelyedre néhány kattintással.

Extrák a tárhelyekhez

Jobb pozíció a keresőben

Mostantól jobb helyezésre számíthatnak a Google keresőjének találati listáján azok az oldalak, amelyek biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül érhetőek el.